Email cím:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszót   Regisztrálok
Vezetéknév:
Keresztnév:
Születési idő:
Cím:
Telefonszám:
Egyesület:
Kategória:
Email cím:
Email cím újra:
Jelszó:
Jelszó újra:
Biztosan nevezi szeretne a versenyre?

Megjegyzés(nem kötelező):


Nevezését fogatuk!

Verseny jelentkezéséről email küldtünk.

Nevezését töröltük!


Sporting VB információk

Tisztelt Sporttársak!

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a hasznos információkat a világbajnokság kapcsán.

 

Edzés:

Hétfőtől vasárnapig reggel 8 és este 6 közt van lehetőség edzeni. Összesen 15 edző pálya áll rendelkezésre. A pályák pontos helye, valamint a parkolási lehetőségek megtekinthetők ITT.

 

Megnyitó:

A megnyitó ünnepség a Pancho Arénában (8086 Felcsút, Fő u. 176.) kerül megrendezésre szerdán 17.00 órától. A látogatókat kérjük, hogy a parkolóhelyek korlátozott száma véget lehetőség szerint szerveződjenek úgy, hogy minél kevesebb autóval érkezzenek!

Az arénába lépve kérjük, hogy a gyepet nem keresztezve gyülekezzenek az erre kijelölt helyeken! Minden magyar versenyzőt örömmel látunk a magyar zászló alatt, egységes öltözetben: vasalt hosszú nadrág, fehér ing, opcionálisan zakó, a hölgyek részéről ehhez illeszkedő öltözet. Az ennek nem megfelelően öltözött versenyzők a lelátóról követhetik az eseményeket.

A rajtszámok és start csomagok átvétele kizárólag a megnyitó ünnepség után lehetséges.

A megyitó ünnepség programja ITT, a helyszín térképe pedig ITT tekinthető meg.

 

Verseny:

A verseny csütörtökön reggel 8-kor kezdődik.

A versenypályákat kizárólag a rendezvény buszaival lehet megközelíteni, saját gépkocsival tilos a behajtás. Kérjük, hogy a kijelölt kezdési időt megelőzően legalább 1 órával érkezzenek, mert az út a parkolótól a pályákig legalább 30 percet vesz igénybe.

A versenynapok alatt kérjük, tájékozódjanak a várható időjárásról és készüljenek kellő mennyiségű innivalóval, valamint megfelelő öltözettel!