Email cím:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszót   Regisztrálok
Vezetéknév:
Keresztnév:
Születési idő:
Cím:
Telefonszám:
Egyesület:
Kategória:
Email cím:
Email cím újra:
Jelszó:
Jelszó újra:
Biztosan nevezi szeretne a versenyre?

Megjegyzés(nem kötelező):


Nevezését fogatuk!

Verseny jelentkezéséről email küldtünk.

Nevezését töröltük!


KÖZLEMÉNY

Tisztelt Sporttársak!

 

A Compak Sporting kupasorozat galgamácsai fordulója kapcsán az alábbi tájékoztatást adja az MVE vezetése.

Az MVE a FITASC jogok magyarországi jogtulajdonosa, és a nemzetközi FITASC versenyek szervezője, lebonyolítója.

A hazai Sporting, Compak Sporting, Universal Trap, Combined Game versenyek szervezését, lebonyolítását az MVE engedélyével, magyar klubok, cégek, lőterek szervezik, bonyolítják le.

Az MVE egy adott hazai FITASC verseny rendezése során megköveteli a nemzetközi szabályok betartását, azonban azon belül nem határoz meg semmilyen kötöttséget (nevezési díj, díjazás, stb), mindezeket a rendező határozza meg.

A rendező által a versenykiírásban megadott nevezési díj minden esetben a versenyen való részvételt fedezi. Ezt az összeget az MVE-től függetlenül a rendező határozza meg annak függvényében, hány korongos a verseny, illetve milyen költségekkel tudja lebonyolítani az adott eseményt.

A galgamácsai verseny során a nevezési díj annak függvényében lett kialakítva, hogy milyen járulékos költséggel kalkulált a verseny szervezője (itt fontos kiemelni, hogy ideiglenesen kialakított pályákról van szó, melyeknek az építése, működtetése jóval magasabb az állandó lőterekénél). A nevezési díj nem tartalmazta az ebéd díját (ezt semmilyen verseny során nem kalkulálhatja a kiíró) azonban minden induló naponta 1-1 ebédre volt jogosult a verseny rendezőjének felajánlásából.

Az MVE eddig sem, és ezután sem fejt ki nyomást a lőtereket üzemeltető vállalkozásokra anyagilag. Mint jogtulajdonos, megköveteli a szabályok betartását, illetve mint szponzor/támogató a kupasorozatok, országos bajnokságok alkalmával, fordulónként anyagilag támogatja a rendezőket.

 

                                                                               MVE elnöksége